https://religiousopinions.com
Slider Image

Stellar Kart Biografie

Op 10 Februarie 2015 maak Adam Agee die aankondiging dat hy SK verlaat om by Audio Adrenaline aan te sluit as die hoofsanger. Daar is nog geen nuus bekend gemaak oor die lot van die res van die Stellar Kart-gesin nie en of hulle met 'n nuwe hoofsanger sal voortgaan of gaan uittree.

Stellar Kart-lede

  • Adam B. Agee - Vocals, Kitaar - gebore op 9 Junie 1980
  • Aliegh Shields - Bass, vocals
  • Jeremi Hough - Tromme
  • Nick Baumhardt - kitare

Oud-lede

  • Brian Calcara - baskitaarspeler
  • Cody Pellerin was hoofkitaar tot 2009
  • Jordan Bradford Messer
  • Jon Howard - hoofkitaarspeler tot 2010
  • Tay Sitera - baskitaar tot 2005

Stellar Kart Biografie

Die voormalige INO Records-pop-punk-band Stellar Kart het 'n missie ... om kontak te maak met die jeug en om hulle te leer oor Jesus Christus op 'n manier waarop hulle kan verband hou. Die groep het onvermoeid gewerk om hoërskoolleerders aan te moedig om alles na God toe te pas. Na drie vrystellings en 'n 'beste', kan hulle veilig sê dat 'missie voltooi is'. Hulle vermaak nie net ons jeug nie; hulle skakel met hulle.

Hulle reageer op ons musiek en lirieke omdat ons self net deur die tydperk gekom het, sê hoofsanger, Adam Agee. Stellar Kart is beslis gerig op jeuggroepkinders, want dit is waar ons begin het.

Die Phoenix-gebaseerde orkes het in 'n jeuggroep begin. Adam en Jordan het aanbidding gelei, terwyl die voormalige baskitaarspeler Tay naweke by hulle aangesluit het. Cody het by hulle aangesluit voordat hy onderteken is en Brian vervang Tay ná hul debuutvrystelling. In 2009 het Cody die band verlaat om meer tyd saam met sy vrou deur te bring en Jon Howard (voorheen van Dizmas) het hoofkitaar ingespan.

Dit is 'n motivering vir Stellar Kart met kinders. Daar is soveel hoërskool- en junior kinders wat 'n lewe sonder rigting het. As ons die geleentheid het om hulle te help, is dit geweldig. Dit laat my opvlam, hou my grond om na te dink oor hoe God my gebruik om ander mense te help.

Stellar Kart Diskografie

  • Bevrore EP, 2014
  • Alles in, 2013
  • 'N Hele nuwe wêreld-EP, 2011
  • Alles is nou anders, 2010
  • Die lewe is goed: Die beste van Stellar Kart, 2009
  • Verwag die onmoontlike, 2008
  • Ons Kan tjie sit, 2006
  • alle gas. geen rem nie, 2005

Stellar Kart News & Notes

  • Onderhoud met Kim Jones, Maart 2005
  • Stellar Kart Fotogallery, 3/05
  • Stellar Kart wedrenne teen Februarie debuut
  • Agter die liedjies -
  • Konsertskedule
Imbolc-rituele en seremonies

Imbolc-rituele en seremonies

The Great Schism of 1054 and the Split of Christianity

The Great Schism of 1054 and the Split of Christianity

The Shakers: Origins, Beliefs, Invloed

The Shakers: Origins, Beliefs, Invloed