https://religiousopinions.com
Slider Image

Derde Dag Biografie

Derde dag gevorm

Die orkes is in 1991 in Marietta, Georgia, gestig.

Derde Dag Biografie

Die rockers in Atlanta het 28 # 1-singles, 10 goue albums, twee platinumalbums, vier Grammy-toekennings en 24 van die GMA se Dove-toekennings op hul krediet, en hulle het meer as 7 miljoen albums verkoop. Toe Powell en Lee die derde dag in '91 begin (Tai Anderson en David Carr het in '93; Avery in '95) aangesluit, was hulle reg van die universiteit en het hulle steeds dagtaak beklee. Hulle het 'n wa, 'n droom en 'n passie vir musiek gehad. Die kans is goed dat hulle geen idee gehad het dat die tydskrif Billboard hulle uiteindelik sou noem "nie net een van die beste Christelike orkes uit die negentigerjare nie, maar ook een van die beste rockgroepe uit die periode."

Hul twaalf vrystellings bevat moderne rock-, techno-klanke, Southern rock, en selfs lof- en aanbiddingsmusiek, met twee aanbiddingsalbums onderskeidelik Offerings en Offerings II gaan platinum en goud. Maar selfs met al die verskillende style en klanke, het een ding konstant gebly ... hul passie om die hoop en verlossing van Christus deur hul musiek te deel.

Lede op die derde dag

  • David Carr - Drummer (Verjaardag - 15 November 1974)
  • Mark Lee - kitaarspeler (Verjaardag - 29 Mei 1973)
  • Mac Powell - hoofsanger (verjaardag - 25 Desember 1972)

Brad Avery - kitaarspeler - het die groep in die lente van 2008 verlaat. Tai Anderson - Bassist - het sy vertrek aangekondig om in 2015 meer tyd saam met sy gesin deur te bring.

Derde-dag diskografie

  • Lei ons terug: Songs of Worship - 3 Maart 2015
  • Wonderwerk, 2012
  • Beweeg, 2010
  • Live Revelations, 2009 - Gesertifiseerde RIAA Gold 8 April 2010
  • Openbaring, 29 Julie 2008 - Gesertifiseerde RIAA Gold 20 Augustus 2010
  • Chronology Vol. 2, Augustus 2007
  • Kersaanbiedings, Oktober 2006 - Gesertifiseerde RIAA Gold Desember 2012
  • Waar u ook al is, 1 November 2005 - Gesertifiseerde RIAA Gold 5 April 2006
  • Live Wire, 2004 - Gesertifiseerde RIAA Gold & RIAA Platinum op 16 Desember 2004
  • Draad, 2004 - Gesertifiseerde RIAA Gold
  • Aanbiedinge: 'n aanbiddingsalbum, 2000 - gesertifiseerde RIAA Gold & RIAA Platinum
  • Tyd, 1999 - Gesertifiseerde RIAA Gold
  • Southern Tracks, 1999
  • Sameswering # 5, 1997
  • Derde dag, 1996

Vinnige feite op die derde dag

Dave

  • Dave en Tai het na dieselfde hoërskool gegaan.
  • Die Joshua Tree van U2 het hom in 'n orkes laat speel.

Mark

  • Sy gunsteling superheld is Aquaman.
  • Hy het Mac op hoërskool ontmoet.

Tai

  • Hy was as kind 'n kampvegter vir rolskaats.
  • Tai hou van kajak.

Mac

  • Mac eet graag Nutter Butters in die bus.
  • Guns and Roses ' Appetite for Destruction is een van die albums wat gemaak het dat hy in 'n band wou wees.

Derdedagnuus

  • 2015 Duif-toekennings - Derde dag kry twee benoemings
  • 2015 K-LOVE Fan Awards sien derde dag met 2 nodusse
  • Derde dag in konsert - 2013 datums
  • Derde dag in die hardloop vir 2 duiwe - 2011
  • Derde dag - 'n finalis vir leserskeuse - 2011
  • Derde dag kry 'n GRAMMY-oorwinning - 2010
  • Derde dag wen 'n GRAMMY - 2005
  • Third Day Revs Up NASCAR - 2004
  • Top 20 Christelike liedjies van 2003
  • Derde dag op

Derde-dag skakels:

Amptelike webwerf
Die amptelike webwerf van Third Day is gevul met alles wat u oor die orkes en die musiek kan vind. Toerinligting, skakels na waaierwebwerwe, boodskappeborde en ekstras soos aflaaibare agtergronde is 'n paar dinge wat u hier sal vind.

C Musiek-webonderhoud
Mei 2003

Third Day Bass Tab

7 dinge wat u nie van Jesus geweet het nie

7 dinge wat u nie van Jesus geweet het nie

Godsdiens in Viëtnam

Godsdiens in Viëtnam

Biografie van Justin Martyr

Biografie van Justin Martyr