https://religiousopinions.com
Slider Image

Jump5 - Christian Tween Band

Jump5-lede

  • Brandon Hargest - gebore op 17 Maart 1987
  • Brittany Hargest - gebore 2 Augustus 1988
  • Chris Fedun - gebore 14 Junie 1986
  • Lesley Moore - gebore op 15 Oktober 1986

Jump5 Biografie - die vroeë jare

Jump5 het die luggolwe in 2001 getref as 'n "gesinsvriendelike alternatief vir die seksgedrewe tiener-poptoneel wat op luggolwe regoor die land afgespeel word." Broer en suster Brandon en Brittany Hargest, saam met hul jarelange vriende, Lesley Moore, Libby Hodges en Chris Fedun, het vinnig die tiener-verskynsel, bekend as Jump5, geword.

Na slegs drie jaar en 'n groot aantal sukses het die groep verminder toe Libby die band verlaat het. Die res van die groep het voortgegaan as 'tiener-afgode', maar met 'n verskil ...

Brandon het in 'n persverklaring gesê: "Ons wil meer doen as om mense net te vermaak; ons wou hulle ook help."

Jump5 kies om weë en tieners te gee wat hulle wil hê sonder om op te offer wat hulle nodig het gesonde, positiewe boodskappe oor hoe om getrou aan jouself te wees, ander te respekteer en te aanvaar, en om die hele lewe te geniet. Die skoonheid daarvan was (en is nog steeds) dat hulle nooit hoef te buig om skaars klere aan te trek of om strome van seks na die prentjie te bring om gewild te wees nie.

Jump5 tref die hoofstroom

Deur die grense wat gewoonlik met Christelike musikante geassosieer word, oor te laat, het Jump5 toegelaat om voor miljoene op te tree, met optredes op Nickelodeon, ABC Christmas Morning met Regis en Kelly drie jaar agtereenvolgens, twee staptogte op CBS Early Show, optredes op Crystal Cathedral, PTL en die Disney Channel. Hulle is net so 'tuis' op groot verhoog as in kleiner kerke.

Vier Jump5-liedjies het op groot rolprente beland ( The Lizzie McGuire Movie, Sleepover, Ella Enchanted, Brother Bear ), en 'n opvoering vir president George W. Bush by The White House is 'n indrukwekkende CV vir almal ... en dit is net tieners!

Ons is mal oor hierdie lewe, en ons wil nie hierdie geleenthede mis wat ons nou het nie, sê Brandon. We hou net lekker daarmee. Ons dink dit is 'n ontploffing! Ons sou niks verander nie.

Jump5 sê totsiens

In middel 2007 het Jump 5 aangekondig dat hulle in die herfs 'n afskeidstoer gaan doen voordat hulle verder gaan met hul nou volwasse lewens. Chris het in 'n onderhoud met Christian Today gedeel dat hy na Kalifornië sal verhuis om toneelspel te studeer terwyl hy aanhou dans en musiek skep. Leslie, wat in Nashville skoolgaan, het aangekondig dat sy verloof is en die broer en susterduo Brandon en Brittany het aan die onderhoudvoerder Courtney Lee gesê dat hulle in die musiek bly deur hul eie band, GUEST.

So waar is hulle nou?

Nadat hulle in die kollig grootgeword het en toe weggeloop het, wonder fans gereeld wat van die kinders geword het wat eens Jump 5. was

Brandon Hargest - Nadat hy die universiteit voltooi het en 'n band saam met sy suster 'gas' genaamd 'gas' gestig het, het Brandon die eerste vyf jaar deurgebring nadat die band uitgetree het in die musiekbedryf. Hy beklee posisies as 'n padbestuurder, radiopromoter en besprekingsagent. Van daar af werk hy as 'n energie-ouditeur / data-ontleder, was hy mede-besit van 'n sosiale media-onderneming en het daarna verkope gedoen. In 2016, toe hy nie Apple-kliënte as kundige help nie, produseer hy musiek saam met Split Fusion Studios.

Brittany Hargest - After Jump 5 en 'gas', het Brittany onderteken met SoulStride Records en in 2011 een solo-projek, Love All The Way, vrygestel (Koop van Amazon). In 2015 open sy en die res van die gesin (Brandon ingesluit) The Hargest Academy of Performing Arts in Franklin, Tennessee.

Chris Fedum - Chris bly in die vermaaklikheidsbedryf en vorm MicUp Fedun Productions en Written Soul Music. In 2007 verskyn hy in Dance of the Dead, 'n zombie-komedie wat onafhanklik verfilm is en die rol van die Prom King gespeel het .

Lesley Moore - Lesley trou met Daniel Sawyer in 2009 en die twee het ’n babadogtertjie, McKinley Mae, in 2012.

Spring 5-diskografie

  • Hallo & totsiens - 2007
  • Rock This Christmas - 2005
  • Shining Star - 2005
  • The Very Best of Jump5 - 2005
  • Droom in kleur - 2004
  • Mix It Up - 2004
  • Versnel - 2003
  • Al die vreugde in die wêreld - 2002
  • Al die tyd in die wêreld - 2002
  • Jump5 - 2001

Spring 5 Fun & Trivia

  • Kinders in Christelike musiek
  • Die groep het meer as 1 miljoen eenhede verkoop
  • Jump 5 is opgetree vir president George W. Bush in die Withuis
  • Hulle het hul enkelspel op verskillende films en TV-klankbane gehad, insluitend Beauty and the Beast, Brother Bear, Ella Enchanted, Lilo and Stitch, Sleepover and the Lizzie McGuire Movie

Wat is die heiligheid van God?

Wat is die heiligheid van God?

Samhain Gees wierook

Samhain Gees wierook

Alles oor die Sikh-familie

Alles oor die Sikh-familie