https://religiousopinions.com
Slider Image

Biografie van Fernando Ortega, Christian Singer

Fernando Ortega Born

Juan Fernando Ortega is op 2 Maart 1957 gebore in Albuquerque, New Mexico, die seun van Ambrosio en Eva Ortega.

Aanhaling van Fernando Ortega

"My rekords het altyd gegaan oor hoe die Evangelies uitdrukking vind in die daaglikse lewe van 'n persoon - die bedroefde, die alledaagse, die vreugdevolle."

Van 'n persverklaring in 2006

Fernando Ortega - Die vroeë jare

Fernando Ortega se familie het agt geslagte in Chimayo, New Mexico ('n dorpie naby die oewer van die Rio Grande), gewoon en as ambagsmanne en wewers gewerk. Die unieke klank kom van hierdie erfenis, sowel as sy klassieke opleiding aan die Universiteit van New Mexico. Reis was 'n groot deel van sy vroeë lewe, aangesien sy vader vir die Amerikaanse ministerie van State gewerk het.

Van die laat 1970's tot die vroeë negentigerjare het hy in musiekbediening by 'n aantal kerke van verskillende denominasies gedien, waaronder 'n Baptistekerk in Albuquerque, die Congregational Christian en Assemblies of God-kerke in die suide van Kalifornië, en die First Evangelical Free Church of Fullerton, Calif. Wat destyds deur Chuck Swindoll ge-past is. In die laat 2000's het hy en sy vrou, Margee, by die Anglikaanse kerk aangesluit voordat hulle teruggekeer het na die Evangelical Free Church.

Fernando Ortega Trivia

Alison Krauss het hom aangesluit op sy vrylating in 2006, The Shadow Of Your Wings: Hymns and Sacred Songs, wat in 'Sing to Jesus' gesing het.

Fernando Ortega se Big Break

Ortega het verskeie albums vir twee klein etikette opgeneem voordat hy by Myrrh / Word aangemeld en The Bright Hour in 1997 vrygestel het. Nog 'n belangrike keerpunt in sy loopbaan was in 1999 toe hy vir die eerste keer saam met 'n orkes kon toer. Hoewel hy baie lief was vir die bedieningsgedeelte, was hy volgens 'n 2015-onderhoud nooit gemaklik met die CCM-etiket nie, en het hy gevoel asof die werklik heilige musiek gereeld uitgelaat is.

Fernando Ortega - Diskografie

  • Kom af O Love Divine, 2011
  • Kersliedere, 2008
  • The Shadow of Your Wings: Hymns and Sacred Songs, 2006 Vergelyk pryse
  • Fernando Ortega, 2004
  • Hymns of Worship, 2003
  • Storm, 2002
  • Camino Largo, 2001
  • Huis, 2000
  • The Breaking of the Dawn, 1998
  • Hierdie helder uur, 1997
  • Night of Your Return, 1995
  • Gesange en meditasies, 1994
  • Meditasies Encore, 1994
  • Meditations of the Heart, 1993
  • In 'n welkome veld, 1991

Noodsaaklike Fernando Ortega Starter Songs

  • "Sing vir Jesus"
  • "Groot is u trou"
  • "Genade en vrede (2 Tessalonisense 1: 2)"
  • "Ag God, U is my God (Psalm 63)"
  • "Kinders van die lewende God"
  • "O U, in wie se teenwoordigheid"

Fernando Ortega News & Notes

  • Topliedjies deur Fernando Ortega
  • Ortega wen die Duif inspirerende album van die jaar
  • Dove Awards CD's vir samestelling
  • Christian Inspirational Starter Songs
  • Top 10 weergawes van "O klein dorpie in Bethlehem"
  • Fernando Ortega Live in St. Paul DVD word op 12 Oktober 2004 vrygestel
  • Fernando Ortega amptelike webwerf
Samhain Gees wierook

Samhain Gees wierook

Godsdiens in Viëtnam

Godsdiens in Viëtnam

Magiese grondtoerusting, sentrering en afskermingstegnieke

Magiese grondtoerusting, sentrering en afskermingstegnieke