https://religiousopinions.com
Slider Image

Die duiwel dra Prada

Die duiwel dra Prada gevorm

The Devil Wears Prada is in 2005 in Dayton, Ohio, gestig.

Die duiwel dra Prada Lineup

  • Mike Hranica (vokale / lirieke)
  • Jeremy DePoyster (kitaar / sang)
  • Daniel Williams (Drums)
  • Andy Trick (Bass)

Die duiwel dra Prada-biografie - die vroeë dae

Toe The Devil Wears Prada die eerste keer in Dayton gevorm word, het hulle bestaan ​​uit Mike, James, Chris en Daniel. Hul eerste show is gespeel met 'n invulbasspeler (Ziggy "Trick Daddy" Jerome) en geen ritmiese kitaarspeler nie. Hul naam van die orkes is geïnspireer deur die boek The Devil Wears Prada deur Lauren Weisburger. Mike het verduidelik dat die naam nie net gekies is nie omdat hulle van die titel gehou het. Hy het gesê: "Wat ons glo dat dit beteken, is dat besittings glad nie saak maak nie en dat almal eendag sal besef dat dit waar is. As hy voor God staan, sal hy nie omgee vir jou lieflike Prada-sjaal of Gucci-skoene of wat ook al nie. Dit is 'n Christelike redenasie vir die naam; ons het dit nie genoem om te probeer om modieus of wat ook al te wees nie. '

Nadat hulle rondom Dayton vertonings gespeel het en hul demo na 'n paar etikette gekoop het, is die band deur Rise Records onderteken. Hul debuutalbum wat in 2006 vrygestel is, het 50 000 kopieë verkoop.

Die duiwel dra Prada-feite

  • Vanaf Desember 2011 het TDWP meer as 79 miljoen toneelstukke op MySpace ontvang.
  • Die band is gestig voordat die gewilde film uitgekom het.
  • The Devil Wears Prada het drie keer op die Vans Warped Tour opgetree - in 2008, 2009 en 2011.
  • TDWP is deur fans aangewys as een van die beste Extreme Bands.

Die duiwel dra Prada-diskografie

  • South of the City, 2015 (enkele weergawe)
  • 8:18, 2013
  • Dooie Troon, 2011
  • Zombie EP, 2010
  • Met wortels hierbo en takke hieronder, 2009
  • Plae, 2007
  • Beste liefde: 'n pragtige onenigheid, 2006
  • Patrone van 'n horison (demo), 2005

The Devil Dra Prada Starter Songs

  • "Balk"
  • "Hierdie lied word genoem"
  • 'Big Wiggly Style'
  • "Pretenders"

Die duiwel dra Prada-nuus

  • The Devil Wears Prada - 'n Top Christian Metalcore band
Hoe om 'n tarotkaartsak te maak

Hoe om 'n tarotkaartsak te maak

Kaneelstok Yule Kandelaar

Kaneelstok Yule Kandelaar

Magiese grondtoerusting, sentrering en afskermingstegnieke

Magiese grondtoerusting, sentrering en afskermingstegnieke